You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Inca se primesc solicitari de voluntariat pentru JOT Lausanne 2020!

Organizatorii celei de a treia editii de iarna a Jocurilor Olimpice de Tineret care vor avea loc la Lausanne la inceputul anului viitor in perioada 9-22 ianuarie au extins perioada de inscriere pentru voluntari.

Data limita anuntata initial – finalul lui august, a fost prelungita, iar platforma unde pot sa aplice cei care doresc sa devina voluntari la JOT Lausanne 2020 este inca accesibila, link-ul fiind lausanne2020.sport/en/Volunteers

Doritorii inca se pot inscrie pentru una dintre cele opt locatii olimpice - sapte dintre bazele care vor gazdui competitiile sportive fiind in Elvetia, iar una in Franta. De asemenea, exista doua locatii pentru Satul Olimpic, una la Lausanne si alta la St. Moritz.

Varsta mininima pentru persoanele acceptate este de 16 ani pentru cetatenii din Elvetia si Franta si 18 ani, impliniti pe 1 ianuarie 2020, pentru doritorii din afara granitelor celor doua tari.
Voluntarii vor trebui sa fie diponibili pentru intreaga perioada a competitiei, sau pentru cel putin sase zile, nu neaparat consecutive.
  
In retele social media campania este insotita de hastag-ul #makeithappen  si #rendlespossible !

Galerie foto