You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Simona Tabara Amanar: “Programul national de educatie olimpica prin sport, o editie reusita”

Simona Tabara Amanar, directorul Academiei Olimpice Romane (AOR),  a marcat un an de activitate in fruntea AOR la editia din acest an a Programului national de educatie olimpica prin sport, in cadrul voluntariatului olimpic, evenimentul sustinut de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) prin AOR, cu sprijinul Solidaritatii Olimpice - departament in cadrul Comitetului International Olimpic.

“Au fost patru zile frumoase dominate de Spiritul Olimpic si de entuziasmul reprezentantilor celor 48 de filiale din tara ale Academiei Olimpice Romane”, a spus Simona Tabara Amanar.

“Fiecare dintre cei prezenti s-au implicat in activitatile din timpul Programului fiind extrem de activi. Am participat la numeroase simpozioane, reuniuni sau programe educationale si parca nicaieri nu am remarcat un asa entuziasm si determinare ca aici. Cu totii au fost receptivi la cele prezentate de lectorii si invitatii speciali, iar atmosfera a fost dominata de fair-play si bucuria reintalnirii cu prietenii dragi”.

“Am fost impresionata de excelenta organizare si eforturile depuse de echipa departamentului Educatie Olimpica Sport Scolar si Universitar din cadrul COSR, ca tot evenimentul sa se desfasoare in conditii de inalta clasa”.

“Sunt fericita ca Miscarea Olimpica din Romania are sustinatori atat de devotati, oameni de valoare care implementeaza Valorile Olimpice in special in randul copiilor si tinerilor din intreaga tara”, a concluzionat directorul AOR.

 

 

Galerie foto