• BCR

Stiri

6 septembrie 2019 Ana Maria Popescu: “Ma gandesc doar la biletele pentru Tokyo. Acum sunt apta, pot sa incep pregatirea suta la suta” (VIDEO)

Spadasina Ana Maria Popescu, campioana olimpica cu echipa de spada a Romaniei la Londra in 2012, este gata sa inceapa pregatirea pentru noul sezon unde se va decide calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Prezenta pentru a 5-a oara la o editie a JO a valoasei sportive, inclusa  in "Samurai 2020", programul de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la cea de a XXXII-a editei de vara a JO Tokyo 2020, va depinde de clasamentul mondial la individual sau de calificarea echipei.

Inainte de startul celui mai important sezon, premergator Jocurilor, Ana Maria Popescu ocupa pozitia a 9-a in clasamentul mondial la individual, iar pentru a obtine calificarea la Tokyo, are nevoie de o clasare in primele opt locuri ale ierahiei mondiale. Calificarile se incheie in aprilie 2020.

“Ma gandesc doar la biletele pentru Tokyo. Acum sunt apta, pot sa incep pregatirea suta la suta. Vreau sa tratez fiecare competitie cu maxima seriozitate, anul acesta voi renunta la absolut tot, scrima este singurul meu obiectiv. Voi fi in sala, voi da tot ce pot, voi munci in fiecare zi pentru acele bilete la Tokyo”, a spus Ana Maria Popescu.

Mai multe detalii despre Samuraiul Ana Maria Popescu in interviul de mai jos: