You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Premiile pentru Promovarea Olimpismului au mers in acest an la Buzau si Vaslui

Unul dintre cele mai emotionante momente ale celei de a doua zi a “Programului national de educatie olimpica prin sport, in cadrul voluntariatului olimpic” a fost acordarea Premiilor pentru Promovarea Olimpismului, premii concepute pentru a rasplati eficienta in promovarea Valorilor Olimpice prin activitatile de Educatie Olimpica.

Premiul pentru Promovarea Olimpismului, acordat pentru intreaga activitate a filialei, i-a fost oferit Medinei Elena Papuc Tudor, director AOR Filiala Buzau, iar Virgil Ghergut – secretar AOR la Filiala Vaslui, a primit Premiul pentru Promovarea Olimpismului pentru activitatea si realizarile personale in Miscarea Olimpica din Romania.

“Am fost anuntata ca voi primi un premiu, dar nu ma asteptam sa fiu atat de emotionata”, a spus Medina Papuc Tudor. “Este un sentiment extraordinar cand simti ca munca iti este apreciata de cei din jur. Iar faptul ca am primit trofeul in fata tuturor colegilor din terioriu m-a impresionat pana la lacrimi”.

Trofeele si diplomele au fost inmanate de Simona Amanar, directorul AOR, si Arthur Hoffman, directorul onorific al AOR.

La finalul zilei s-au format cinci grupuri de discutii in cadrul carora au fost dezbatute subiecte de actualitate din activitatea filialelor Acadamiei Olimpice.

Galerie foto