You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Romania, in top 10 mondial al natiunilor care au calificat barci la Tokyo 2020

Cele sapte ambarcatiuni tricolore, cu 18 canotori, au plasat Romania pe locurile 6-7, la egalitate cu SUA, in topul primelor 10 natiuni din lume cu care au calificat barci la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Prezent la Linz, George Boroi, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), a felicitat intreaga delegatie a Romaniei pentru rezultatele obtinute la Campionatele Mondiale. ”Din 11 barci, 7 si-au atins tinta. Ati castigat si doua medalii de argint. Am vazut determinare, am simtit dorinta si am remarcat ca sunteti o echipa. Asta e cel mai important. Visul vostru, care e si al nostru, e sa dovediti la anul ca puteti urca varful olimpic. Aveti antrenori care stiu drumul, ascultati ceea ce va spun, aveti incredere in voi dar si in ei.Suntem mereu langa cei care isi doresc sa faca performanta. Toti, impreuna, suntem Team Romania. Sunteti o echipa unita, o echipa frumoasa, asa ca fetele de aici si puternica, precum toti barbatii de aici! Va multumesc, va provoc insa sa visati mai departe, sa va ganditi in fiecare zi cand va e greu ca o medalie olimpica e rasplata care va poate face nemuritori”, le-a spus George Boroi.

Oficialul COSR a raspuns invitatiei canotorilor si a semnat in numele Team Romania pe drapelul tricolor cu semnaturile celor care au calificat barcile la Tokyo 2020.

Galerie foto