You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Ovalul national de patinaj de viteza pentru Beijing 2022, programat a fi inaugurat pana la finele 2019

Lucrarile la noul patinoar oval national din Beijing unde sunt programate a avea loc intrecerile de patinaj de viteza din cadrul editiei de iarna a Jocurilor Olimpice gazduite de capitala Chinei in 2022 se afla in grafic si este foate probabil ca noua arena sa fie inaugurata pana la finalul acestui an.

Panglica de gheata”, cum este supranumita incinta datorita designului sau ultramodern, va fi disponibila atat pentru sportivii profesionisti, cat si pentru publicul larg si, potrivit autoritatilor chineze, va fi deschisa tot timpul anului dupa la Beijing 2022.

Lucrarile de constructie a locatiei, una dintre cele doua noi baze sportive de competitie construite in perspectiva Beijing 2022, au început în aprilie 2017 si includ instalarea in exterior a 22 de arcuri ușoare separate, sau panglici.

Nou baza sportiva din Shougang Park, unde se vor desfasura intrecerile de big air la snowboard, estimata a fi finalizata de asemenea pana la sfarsitul acestui an, va deveni la randul sau prima cadru permanent al sportului din lume.

Galerie foto