You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Intrecerile sportive de la TOKYO 2020 vor putea fi urmarite live in 30 de locatii din Japonia

Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice  de la Tokyo (Tokyo 2020) a finalizat selectia celor 30 de locatii de unde vor putea fi urmarite in direct intrecerile olimpice. Asa numitele ”Live Site” sunt raspandite in noua prefecturi din Japonia, inclusiv in orasul Hamamatsu, prefectura Shizuoka.

Programul ”Live Site”, parte integranta din strategia Tokyo 2020, isi propune sa aduca emotia si trairile din timpul Jocurilor cat mai aproape de comunitatile locale si de a oferi cat mai multor oameni posibilitatea de a urmari intrecerile si a impartasi cu semenii lor experienta olimpica.

Cele 30 ”Live Site” sunt situate in zonele unde se vor desfasura intrecerile Tokyo 2020, precum si in Tohoku si Kumamoto, regiunile afectate de dezastre naturale in 2011 si 2016. Aici vizitatorii vor putea urmari pe ecrane uriase transmisiunile in direct de la Jocurilor Olimpice si Paralimpice, vor putea viziona spectacole interesante pe scenele special amenajate si vor avea ocazia sa participe la diverse evenimente. In cele 30 de ”Live Site” doreste ca atmosfera sa fie unica, iar trairile din timpul Tokyo de neuitat pentru toata lumea.

Cele 30 ”Live Site” aici.

Galerie foto