You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

S-a deschis a doua loterie pentru japonezi de achizitionare a biletelor la Tokyo 2020

Rezidentii Japoniei au sansa de a cumpara bilete olimpice pentru competitiile din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo de anul viitor in cea de a doua faza a loteriei care a fost deschisa oficial.

La aceasta a doua loterie vor putea aplica pana pe 19 august, la ora locala 11:59, doar cei care nu au reusit sa obtina tichete in timpul primei loterii, desfasurate in perioada 9 - 28 mai.

Vor fi disponibile aproape 700.000 de bilete, in mare parte pentru competitiile din fazele preliminare si calificari, iar cererile trebuie facute online prin intermediul sectiunii alocate biletelor Tokyo 2020, de pe site-ul oficial al Jocurilor.

In prima faza au fost vandute peste 3,2 milioane de bilete, dar au fost peste 7,5 milioane de cereri, ceea ce inseamna ca milioane de oameni au ramas fara tichete.

Fanii pot solicita maximum patru bilete pentru intreceri care includ fazele cu medalii si va exista o limita de sase bilete pentru toate celelalte faze.  

Cei care vor putea cumpara bilete in faza a doua a loteriei vor fi anuntati pe 11 septembrie, iar plata o vor putea face pana pe 24 septembrie a.c.

Sporturile cu sesiuni disponibile sunt atletism, baseball / softball, baschet, volei pe plaja, kaiac- canoe, ciclism, sarituri in apa, ecvestre, scrima, fotbal, golf, gimnastica, handbal, hochei pe iarba, pentatlon modern, mountain bike, canotaj, rugby in sapte, taekwondo, volei, polo pe apa, haltere si lupte.

Faza de ahizitionare a biletelor pe principiul “primul venit, primul servit”, va incepe in primavara anului 2020 atat pentru fanii din Japonia, cat si pentru cei din strainatate.

Iubitorii de sport din afara Japoniei pot cumpara acum bilete prin intermediul comerciantilor de bilete autorizati din tarile lor de origine.

Romanii care doresc sa achizitioneze bilete la JO Tokyo 2020 se pot adresa firmei Danco Pro Comunication http://dancopro.ro/contact/ 

Galerie foto