You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Echipa feminina de volei a Romaniei a cucerit medalia de argint la FOTE Baku 2019

Pentru a doua oara consecutiv, o echipa romaneasca urca pe podiumul Festivalului Olimpic al Tineretului European. Dupa ce la editia de vara precedeta a FOTE, in urma cu doi ani la Gyor, in Ungaria, nationala feminina de handbal a Romaniei a cucerit medalia de argint, acum, la Baku, reprezentativa de volei tricolora a urcat pe cea de-a doua treapta a podiumului.

Adriana Valentina Alexandru, Francesca Ioana Alupei, Maria Dulau, Alexia-Ioana Carutasu, Andra Elena Cojocaru, Mara Dumitrescu, Denisa Ioana Ionescu, Alexandra Spinoche, Isabela Florina Murariu, Georgiana Florentina Popa, Andreea Cristina Murar si Madalina Airoaie, pregatite de antrenorii Olimpiu Marius Macarie si Adrian Popescu, au cucerit prima medalie olimpica din cariera.

Dupa un parcurs foarte bun, in care au pierdut doar in fata Rusiei, cu 1-3 atat in grupa A preliminara, cat si in finala, tricolorele au demonstrat ce inseamna pregatirea serioasa si spiritul de echipa in obtinerea rezultatelor de marca.

Voleibaliste noastre au urcat pe cea de-a doua treapta a podiumului, iar valoroasele medalii de argint le-au fost inmanate chiar de George Boroi, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, care a oficiat festivitatea de premiere la volei feminin.

HAI ROMANIA!

(Fotografii preluate de pe site-ul oficial al competitiei)

Galerie foto