You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Performanta sportiva, mostenire de familie pentru doua dintre componentele nationalei de volei de la FOTE Baku 2019

Componente ale echipei feminine de volei care repezinta Romania la FOTE Baku 2019, Francesca Ioana Alupei si Alexia Ioana Carutasu sunt dovada vie ca dragostea de sport se poate mosteni din familie.

Francesca, fiica dublei campioane olimpice la canotaj Angela Alupei (aur la dublu vasle categorie usoara la Sydney 2000 si Atena 2004, alaturi de Constanța Burcica) si a lui Dorin Alupei (dublu campion mondial la canotaj) si Alexia, fiica unuia dintre cei mai valorosi baschetbalisti romani Virgil Carutasu si a Andreei Carutasu, la randul sau fosta jucatoare de baschet, actualmente antrenoare, au crescut pe arenele de sport si acum isi doresc sa obtina performante mai mari decat parintii lor.

Vesele si mereu puse pe sotii Francesca si Alexia se pregatesc cu seriozitate si sunt componente de baza ale nationalei de volei a Romaniei. Au plecat spre Baku hotarate sa se autodepaseasca si, impreuna cu colegele lor, sa porneasca pe drumul olimpic cu cat mai multe victorii si de ce nu, cu o medalie la FOTE Baku 2019.

Galerie foto