You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Denisa Golgota a pierdut la cateva zecimi podiumul la barna la JE MINSK 2019

In ultima zi a Jocurilor Europene de la Minsk, Denisa Maria Golgota, singura reprezentanta a Romaniei in competitia de gimnastica artistica, a fost aproape de o medalie la barna. Cu un exercitiu pentru care a primit 12.933 puncte, gimnasta tricolora s-a clasat pe locul 4.

Inainte de ultima intrata in competitie Nina Derwael (Belgia), Denisa Golgota era pe podium, dar belgianca a reusit o prestatie excelenta pentru care a primit cel mai bun punctaj din concurs 13.766. Derwael a urcat astfel pe prima pozitie, devansandu-le pe marea favorita Angelina Melnikova, din Rusia (13.600) si pe Diana Varinska, din Ucraina, (13.100), care au incheiat pe locurile 2, respectiv 3, iar romanca a coborat pe 4.

La sol, Denisa a ratat, iar cu cele 12.300 puncte primite, a ocupat doar locul 6. Podiumul a fost ocupat de Anastasiia Bachynska (Ucraina), Aneta Holasova (Cehia) si Jessica Castles (Suedia), medaliile fiindu-le oferite de presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu.

Cel de-al doilea roman care a concurat in ultima zi a intrecerilor de la Mink a fost Bogdan Marian Florin Gogolosi, la karate - kumite, in limitele categoriei 60 kg. Repezentantul Romaniei a pierdut toate cele trei meciuri din Grupa A preliminara in fata Eray Samdan (Turcia), Evgheny Plakhutin (Rusia), Kalvis Kalnins (Letonia) si nu a obtinut accesul in fazele superioare ale competitiei.

Galerie foto