You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Prima medalie a luptelor romanesti la Minsk, sarbatorita impreuna cu aniversarea a doi componeti ai Team Romania

Surprize la Ceremonia florilor unde a fost sarbatorita luptatoarea Kriszta Tunde Incze care a cucerit a cincea medalie de bronz pentru Romania, cea de-a noua medalie a tricolorilor la aceasta editie a Jocurilor Europene! Kriszta abia si-a putut stapani emotiile cand, in aplauzele si uralele colegilor, a primit feicitarile si simbolicul buchet de flori din partea presedintelui Comietutului Olimpic si Sprtiv Roman Mihai Covaliu si a presedintelui Federatiei Romane de lupte Razvan Pircalabu.

Apoi  Alexandra Nicoleta Anghel, din lotul de lupte, si Ovidiu George Ionescu, de la tenis de masa, care si-au aniversat ziua de nastere pe 28 iunie, au fost invitati in fata colegilor care le-au cantat in cor ” Multi ani traiasca!”.

Chiar Kriszta a fost cea care a venit cu un tort pentru colega sa, iar Bernadette Szocz i-a oferit un alt tort, colegului sau din proba de dublu mixt.

Intr-o atmosfera de sarbatoare si bucurie, cu totii si-au dat intalnire in seara urmatoare cand vor aplauda alte medalii romanesti, echipa feminina de tenis de masa avand deja asigurat argintul.

 

Galerie foto