You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Aplauze la scena deschisa pentru echipa de tenis de masa a Romaniei la Ceremonia florilor

Team Romania s-a reunit din nou in aceasta seara la Minsk, la Ceremonia florilor, sa sarbatoreasca medaliile de argint cucerite la tenis de masa de Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro si Bernadette Cynthia Szocs, sub indrumarea antrenorului Viorel Filimon.

Aplauzele furtunoase ale colegilor le-au rasplatit eforturile, iar Dana Dodean a tinut sa multumeasca tuturor celor care le-au incurajat din tribune in timpul meciurilor: „Este pentru prima data cand am avut atatia romani cu noi. Am avut de fiecare data multi suporteri, dar de data asta au fost persoane importante, sportivi foate buni care ne-au sustinut. Le multumim tuturor”. 

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, prezent ca in fiecare seara in mijlocul Team Romania pentru a le oferi buchetele de flori si ai felicita pe medaliati, le-a invitat alaturi de sportive si antrenor, pe Adriana Nastase, secretarul general al Federatiei Romane de Tenis de Masa si pe Beatrice Romanescu, directorul de marketing si relatii publice al forului de tenis de masa.

Seara s-a incheiat cu zambete, imbratisari si traditionala fotografie de grup a medaliatelor cu colegi si oficiali din lotul Romaniei.

Galerie foto