You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, in semifinalele JE MINSK 2019. Castigatoarea competitiei va obtine si biletele pentru Tokyo 2020

Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro si Bernadette Cynthia Szocs, pregatite de Viorel Filimon s-au calificat fara probleme in semifinalele intrecerilor pe echipe din cadrul competitiei de tenis de masa a Jocurilor Europene MINSK 2019.

In sferturile de finala, incurajate din tribune de Nadia Comaneci si Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, tricolorele s-au impus cu 3-1 in fata Suediei, iar maine, de la ora 13:00, vor intalni Ungaria in semifinala.

Miza este uriasa, echipa care va termina pe primul loc urmand ca castige atat medaliile de aur ale competitiei cat si biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2019. Pentru elevele lui Viorel Filimon meciul de astazi este deja istorie si toata energia se indreapta spre intalnirea de maine cu Ungaria.

Bernadette Szocs care, daca va fi nevoie, este pregatita sa joace doua meciuri de simplu in intalniea cu Ungaria, nu si-a ascuns optimismul. “Nu va fi usor dar sunt pozitiva si cred ca o sa trecem de Ungaria. Adversarele noastre au valoare, dar noi suntem peste ele si sper sa castigam. Bineinteles ca visam si ne dorim din tot sufletul sa obtinem calificarea la Tokyo, dar deocamdata ne concetram pe meciul cu Ungaria”, a spus Berni.  

In cealalta semifinala vor juca Germania si Polonia.

In intrecerea masculina de tenis de masa pe echipe, Ovidiu George Ionescu, Cristian Pletea si Hunor Janos Szocs, antrenati de Andrei Filimon, au castigat cu 3-2 in optimi, in fata reprezentantilor gazelor, dar au pierdut cu 0-3 contra Germaniei.

Galerie foto