You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Povestile despre aurul de la canoe si aplauzele furtunoase ale Team Romania, la Ceremonia florilor

Canoistii Catalin Chirila si Victor Mihalachi le-au dat din nou motive tricolorilor sa se intalneasca la Ceremonia florilor, pentru a impartasi trairile din ziua finalei de la C1 – 1000 m, pe care au incheiat-o cu aur. “A fost foarte greu, cu vant puternic si valuri mari. In timpul cursei nu ne gadeam decat cum sa tragem asa cum ne-am pregatit la Snagov si cel mai important a fost ca am reusit sa invingem”, a spus Victor Mihalachi.  Florin Popescu, antrenorul lotului de canoe, campion olimpic al probei la JO Sydney 2000 a marturisit ca a urmarit cursa de pe bicicleta si ca abia dupa, s-a uitat la inregistrarea video a finalei.

Prezent in mijlocul  Team Romania, Mihai  Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, le-a inmanat campionilor buchetele de flori in aplauzele furtunoase ale colegilor, i-a felicitat si i-a incurajat pe toti cei prezenti sa ramana uniti si sa urmeze exempul coechipierilor care au reusit sa urce pe podium.

“Suntem din ce in ce mai multi la Ceremonia florilor ceea ce inseamna ca va place sa ne intalnim seara, sa-i aplaudam pe cei care au resit sa castige medalii”, a spus Mihai Covaliu. “Sunt sigur ca va doriti, cei care mai sunteti in concurs, ca in zilele urmatoare sa va primim aici sa va aplaudam. Incepem sa devenim acea echipa care trebuie sa fim: sportivi, antrenori, conducatori. Ne dorim sa fim o echipa puternica si frumoasa cu sportivi bine pregatiti, cu antrenori care sa-si puna toata pasiunea si stiinta pentru acestia, cu un staff care sa lucreze zi si noapte pentru a obtine cele mai bune performante. Hai Romania!”

Galerie foto