You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Romania din nou pe podium la JE MINSK 2019! Andreea Bogati si Dacian Nicolae Barna au cucerit medaliile de argint la cuplu mixt, la gimnastica aerobica

Ziua de astazi s-a incheiat cu o noua victorie pentru Team Romania. In finala probei de cuplu mixt de la gimnastica aerobica, Andreea Bogati si Dacian Nicolae Barna au urcat pe cea de-a doua treapta a podiumului. Cu 21,800 puncte, tricolorii au stat in fruntea clasamentului pana inaintea ultimilor concurenti din concurs – reprezentantii Italiei, care au obtinut cu 50 de sutimi mai mult si trecut pe primul loc, adjudecandu-si medaliile de aur.

“Suntem foarte fericiti cu medalia de argint pe care am cucerit-o in aceasta seara. Nu consideram ca am pierdut aurul pentru ca noi suntem de aur. Speram ca maine la grup sa urcam toti cinci pe prima treapta a podiumului pentru ca  ne-am pregatit pentru aur. Suntem o echipa si cu totii meritam sa ascultam imnul Romaniei de pe prima treapta a podiumului”, a spus Andreea Bogati. 

Andreea Bogati, Dacian Nicolae Barna, Gabriel Bocser, Dorin Marian Brotei, Mihai Alin Popa, care s-au pregatit sub indrumarea antrenoarelor Maria Fumea si Madalina Cioveie, se vor lupta pentru medalii in finala de la grup a JE MINSK 2019.

Galerie foto