• BCR

Stiri

24 iunie 2019 Flori, felicitari si aplauze pentru medaliatii tricolori, de la colegi si conducerea COSR

A devenit o frumoasa traditie la JE Minsk 2019, ca medaliatii tricolori sa primeasca flori si sa fie felicitati de presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu si de George Boroi, secretarul general al COSR, la finalul zilei competitionale.

In spatiul amenajat cu insemnele COSR in blocul din Satul Sportivilor unde TEAM Romania traieste emotiile de dintainte competitiilor si bucuriile sau tristelile de dupa, Laura Coman și antrenorul ei Olimpiu Marin au fost aplaudați de colegii lor si de membri ai staff-ului tehnic pentru primul aurul câștigat de Romania, la tir, la aceasta editie a JE.
Medaliatii cu argint la gimnastica aerobica - cuplu mixt, Dacian Nicolae Barna si Andreea Bogati, care au intarziat la ceremonie din cauza timpul prelungit petrecut la controlul doping, au primit florile si felicitarile prin intermediul antrenoarelor lor Maria Fumea si Mădălina Cioveie.
In acelasi cadru, au fost sarbatorite si sportivele de la sambo
Alina Petronela Paunescu, Daniela Poroineanu si Anda Mihaela Valvoi care au deschis drumul spre medalii colegilor lor, dupa ce au obtinut bronzul, primele medalii pentru Romania la JE MINSK 2019.

Pe toata durata competitei, fotografiile medaliatilor se vor regasi la loc de cinste pentru a fi exemplu si a-i motiva pe colegii lor din TEAM ROMANIA!