You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

De Ziua Olimpica, Mihai Covaliu, Octavian Morariu, Nadia Comaneci au luat parte la inaugurarea noului sediu al CIO de la Lausanne

Miscarea Olimpica din intreaga lume este astazi in sarbatoare, de ZIUA Olimpica. Comitetul International Olimpic si-a inaugurat noul sediu - Casa Olimpica de la Lausanne, Elvetia. La eveniment au luat parte majoritatea conducatorilor Comitetelor Nationale Olimpice de pe toate continentele precum si personalitati ale sportului mondial. Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, membru CIO pentru Romania si Nadia Comaneci au raspuns invitatiei si s-au bucurat de intalnirea cu cele mai mari nume ale  Miscarii Olimpice Mondiala.

Presedintele CIO Thomas Bach, flancat de cei patru vicepresedinți si directorul general Christophe De Kepper, a primit o cheie ceremoniala a Casei Olimpice dupa ce a taiat panglica impreuna cu Ueli Maurer, presedintele Elveției.

Inaugurea oficiala a cladirii de pe malul lacului Geneva a coincis cu aniversarea celor 125 de ani ai CIO si Ziua Olimpica.

Galerie foto