You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Copacul “Romania” a fost plantat de Laura Coman si Alin Moldoveanu in Satul Sportivilor de la JE Minsk 2019

Satul Spotivilor din Minsk, gazda celei de a doua editii a Jocurilor Europene, a inceput sa se umple de sportivii care vor participa de importanta competitie multi-sport al carui start va fi marcat maine de o ceremonie de deschidere care se anunta grandioasa.

 Astazi, gazdele au organizat o festivitate oficiala de primire in Satul Sportivilor, in cadrul careia cate doi sportivi din fiecare tara prezenta au plantat cate un copac. Copacul “Romania” a fost sadit de Laura Coman si Alin Moldoveanu (tir), in aplauzele colegilor lor alaturi de care au fost prezenti Florin Mișcă, seful de misiune al Romaniei și Dragoș Tătaru, adjunctul sefului de misiune.
La evenimentul desfășurat în zona de spectacole a Satului, au participat o serie de personalitati ale Miscarii  Olimpice din Europa, in frunte cu Spyros Capralos, presedintele Comitetelor Olimpice Europene (EOC).

Din mijlocul sportivilor nu au lipsit Lesik, mascota compeitiei, dar nici momentele artistice oferite de grupuri de dansatori si interpreti de muzica populara din Minsk.

Inainte de ceremonia oficiala de deschidere, maine se vor disputa primele intreceri sportive, Romania urmand a avea reprezentati la baschet 3x3, box si tir cu arcul.

 

Galerie foto