You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Elevii din Galati au castigat finala de la rugby tag a Gimnaziadei 2018-2019

Vremea capricioasa din ultimele zile le-a dat emotii elevilor care au evoluat la rugby tag in Faza Finala a Gimnazadei, competitia scolara sportiva sustinuta de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) alaturi de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si zece federatii nationale de la toate cele zece sporturi implicate. Dupa ce primele meciuri s-au disputat sub amenintarea furtunilor si a ploilor torentiale, in ultima zi a finalei, pe stadionul din cadrul Complexului Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani, pentru al doilea an consecutiv gazda competitiei, a iesit soarele. Premiantii s-au putut bucura din plin de frumoasa atmosfera si de trofeele inmanate de reprezentantul COSR Sergiu Paunescu, de reprezentantul forului roman de rugby Ciprian Popa si de inspectorul scolar din Galati Emilian Patru.

Echipele care au urcat pe podium la rugby tag :

Locul I -  Scoala Gimnaziala nr. 1, din Munteni (Galati) - Regiunea Sud Est;
Locul II - Scoala Gimnaziala din Halciu (Brasov) - Regiunea Centru;
Locul III - Liceul Teoretic „St. Odobleja”, Sector 5, Bucuresti - Regiunea Bucuresti-Ilfov;

Celelalte finaliste: Regiunea Nord Est: Scoala Gimnaziala „A. I. Cuza”, din Podu Iloaiei (Iasi);
Regiunea Sud: Scoala Gimnaziala nr. 4 „ Elena Cantacuzino” din Pucioasa (Dambovita);
Regiunea Sud Vest: Scoala Gimnaziala „Tache Ionescu” din Rm Valcea (Valcea); Regiunea Vest: Scoala Gimnaziala nr. 30, din Timisoara (Timis); Regiunea Nord Vest: Scoala Gimnaziala „Andrei Muresanu”, din Cehu Silvaniei (Salaj);

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a fost acordata elevului Alin Palade de la campionii din Galati.

Galerie foto