You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Castigatorii Gimnaziadei 2018-2019 la tenis de masa au fost premiati de presedintele COSR

Dupa trei zile de intreceri gadzuite de Sala Sporturilor din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000, elevii de la Liceul cu Program Sportiv, din Constanta, au castigat Faza Finala a intrecerilor de tenis de masa din cadrul editiei 2018 – 2019 a Gimnaziadei, competitia scolara sportiva sustinuta de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) alaturi de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si zece federatii nationale ale sporturilor implicate. Castigatorii au primit trofeele chiar de la Mihai Covaliu, presedintele COSR, in timp ce ocupantii locului doi au fost premiati de Cristinel Romanescu, presedintele Federatiei Romane de Tenis de Masa. Dupa incheierea festivitatii de premiere, cei doi lideri ai sportului le-au invitat pe elevele din echipa castigatoare sa shimbe cateva mingi impreuna, spre mare bucurie a micilor jucatoare, dar si a publicului care urmarit cu interes demonstratia celor patru.

Echipele care au urcat pe podium la  tenis de masa:

Locul I - Liceul cu Program Sportiv, din Constanta - Regiunea Sud Est;
Locul II - Scoala gimnaziala „Avram Iancu”, din Bistrita (Bistrita-Nasaud) - Regiunea Nord Vest;
Locul III - Scoala gimnaziala „Ciresarii”, din Medias (Sibiu) - Regiunea Centru;

Celelalte finaliste: Regiunea Nord Est: Scoala gimnaziala „Tristan Tzara”, din Moinesti (Bacau); Regiunea Sud: Scoala gimnaziala „Acad. Marin Voiculescu”, din Giurgiu (Giurgiu); Regiunea Sud Vest: Scoala gimnaziala „Traian”, din Craiova (Dolj); Regiunea Vest: Scoala gimnaziala „Mihai Eminescu”, din Arad (Arad); Regiunea Bucuresti-Ilfov: Scoala gimnaziala nr. 20, din Sector 3 (Bucuresti).

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a fost acordata elevei Elena Adriana Zaharia, de la scoala campioana.

Galerie foto