You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Voleibalistele din Mioveni au castigat Faza Finala

Faza Finala a intrecerilor de volei feminin din cadrul editiei 2018 – 2019 a Gimnaziadei, competitia scolara sportiva sustinuta de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) alaturi de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si zece federatii nationale ale sporturilor implicate, a fost castigata de sportivele din Mioveni, judetul Arges. Alaturi de Mihaela Cristina Dumitru, desemnata “Cel mai bun sportiv”, de reprezentantii Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), elevele Liceului „ Iulia Zamfirescu” din orasul unde se fabrica cel mai popular automobile romanesc – Dacia, s-au impus fara drept de apel in fata celorlalte finaliste.

Este pentru a doua oara cand sportivii din Arges au simtit gustul victoriei, dupa ce intrecerile de atletism au fost castigate de Liceul cu Program Sportiv „Viitorul”, din Pitesti.

Echipele care au urcat pe podium la volei feminin:
Locul I - Liceul „ Iulia Zamfirescu” din Mioveni (Arges) - Regiunea Sud;
Locul II - Scoala gimnaziala nr. 27, din Sector 2 (Bucuresti) - Regiunea Bucuresti-Ilfov;
Locul III - Scoala Gimnaziala „ Miron Pompiliu” , din  Stei (Bihor) - Regiunea Nord Vest.

Celelalte finaliste: Regiunea Nord Est: Colegiul National Vasile Alexandri”, din Bacau; Regiunea Sud Est: Colegiul National „A. I. Cuza”, din Focsani (Vrancea); Regiunea Sud Vest: Colegiul National „ Nicolae Titulescu”, din Craiova (Dolj); Regiunea Vest: Colegiul National „C. D. Loga”, din Caransebes (Caras Severin); Regiunea Centru: Scoala Gimnaziala „Toma Cocisiu”, din Blaj (Alba).

Galerie foto