You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Gimnastica aerobica romaneasca, zece medalii la Campionatele Europene de la Baku

Reprezentantii Romaniei au cucerit zece medalii la Campionatele Europene de gimnastica aerobica de la Baku, din Azerbaidjan – una de aur, patru de argint si cinci de bronz, dintre care cinci, inclusiv cea de aur, au fost adjudecate in intrecerea seniorilor.


Aurul a fost cucerit la grup, de Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocser, Mihai Popa si Marian Brotei. Tot la seniori, argintul a fost castigat la echipe, iar cele trei medalii de bonz au fost reusite la trio, de Andreea Bogati, Marian Brotei si Mihai Popa, la cuplu, de Andreea Bogati si Dacian Barna si la dans aerobic, de Bianca Becze, Sandra Dinca, Izabela Dumitrascu, Szofia Meszar, Teea Milea, Sarmiza Niculescu, Flavia Sentea si Steliana Stoenescu.

Pentru Andreea Bogati, Dacian Nicolae Barna, Gabriel Bocser, Dorin Marian Brotei si Mihai Alin Popa, intrecerile continentale de la Baku au constituit  o importanta repetitie in perspectiva Jocurilor Europene de la Minsk, competitie la care vor  participa pe 24 si 25 iunie a.c..

Tot cinci medalii au castigat si junior: trei de argint - la echipe, la trio - Claudia Gheorghe, Leonard Manta si Daniel Tavoc, la dans aerobic - Ioana Calenici, Mirela Frincu, Victoria Scupra, Catinca Geamanu, Catalina Straliciuc si Ebru Gheneghez si doua medalii de bronz, la individual masculin - Daniel Tavoc si cuplu - Darius Branda si Selena Sotanga.

Galerie foto