You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Voluntarii pot aplica pentru JOT Lausanne 2020 din 23 iunie a.c.

Comitetul de Organizare al editiei de iarna a Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) care vor avea loc in perioada 9-22 ianuarie 2020, la Lausanne a anuntat data lansarii programului de inscriere pentru voluntari - 23 iunie 2019, cu 200 de zile inainte de startul competitiei.

Platforma de inregistrare va putea fi accesata prin intermediul site-ului oficial al competitiei : lausanne2020.sport/en/Volunteers, 3000 de persoane urmand a fi selectionate pentru a fi voluntari la JOT Lausanne 2020.

Doritorii se vor putea inscrie pentru una dintre cele opt locatii olimpice, sapte dintre bazele care vor gazdui competitiile sportive fiind in Elvetia, iar una in Franta. De asemenea, vor exista doua locatii pentru Satul Olimpic, una la Lausanne si alta la St. Moritz.

Varsta mininima pentru persoanele acceptate este de 16 ani pentru cetatenii din Elvetia si Franta si 18 ani, impliniti pe 1 ianuarie 2020, pentru doritorii din afara granitelor celor doua tari.
Voluntarii vor trebui sa fie diponibili pentru intreaga perioada a competitiei, sau pentru cel putin sase zile, nu neaparat consecutive.
  
In retele social media campania va fi insotita de hastag-ul #makeithappen  si #rendlespossible !

Galerie foto