You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Primii elevi din Dambovita care au urcat pe podium au fost la baschet masculin

Cei mai valorosi elevi din tara la baschet masculin s-au dovedit a fi din Regiunea Sud. Micii sportivi de la Scoala gimnaziala „Mihai Viteazu”, din Pucioasa, au fost primii damboviteni care au urcat pe podium la Faza Finala a editiei 2018-2019 a Gimnaziadei, competitia scolara sportiva sustinuta de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) alaturi de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si zece federatii nationale ale sporturilor implicate.  “Vitejii” din Pucioasa au cucerit cele mai stralucitoare trofee, fiin urmati de bashetbalistii din Bucuresti si Targu Jiu.

Echipele care au urcat pe podium la la baschet masculin:

Locul I - Scoala gimnaziala „Mihai Viteazu”, din Pucioasa (Dambovita) - Regiunea Sud;
Locul II - Scoala gimnaziala nr. 49, din Sector 2 (Bucuresti) - Regiunea Bucuresti-Ilfov;
Locul III - Colegiul National „Tudor Vladimirescu”, din Targu Jiu (Gorj) - Regiunea Sud Vest;

Celelalte finaliste: Regiunea Nord Est: Colegiul National din Iasi (Iasi); Regiunea Sud Est: Scoala gimnaziala „G.E. Palade”, din Buzau (Buzau); Regiunea Vest: Colegiul National „C.D. Loga”, din Timisoara (Timis); Regiunea Nord Vest: Scoala Gimnaziala „Dacia” , din  Oradea (Bihor); Regiunea Centru: Scoala Gimnaziala „George Cosbuc” din Tirgu Mures (Mures);

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a fost acordata elevului Dumitru Radu Andrei de la scoala care a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Galerie foto