You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Forta Cluj, la fotbal, la Gimnaziada 2018 – 2019

Intrecerile feminine de fotbal din cadrul editiei 2018-2019 a Gimnaziadei, competitia scolara sportiva sustinuta de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, alaturi de Ministerul Educatiei Nationale si zece federatii nationale ale sporturilor implicate, s-au incheiat cu victoria clujencelor de la Scoala gimnaziala  „Iuliu Hatieganu” . Impulsionate de victoria colegilor de la scoala gimnaziala „Ion Agarbiceanu” din orasul de pe Dealul Feleacului, finalistele din Regiunea Nord Vest au reusit sa cucereasca cele mai stralucitoare medalii si la fotbal feminin.

Echipele care au urcat pe podium la fotbal feminin:

Locul I - Scoala gimnaziala „Iuliu Hatieganu” (Cluj) - Regiunea Nord Vest;
Locul II - Scoala gimnaziala „ Regele Mihai I”, din Drobeta Turnu Severin (Mehedinti) - Regiunea Sud Vest;
Locul III - Scoala gimnaziala nr. 40, din Sector 2 (Bucuresti) - Regiunea Bucuresti-Ilfov;

Celelalte finaliste: Regiunea Nord Est: Liceul tehnologic  "Alexandru Vlahuta" din Sendriceni - Dorohoi (Botosani); Regiunea Sud Est: Scoala gimnaziala din Smeeni (Buzau); Regiunea Sud: Scoala gimnaziala nr. 6, din Alexandria (Teleorman); Regiunea Vest: Scoala gimnaziala  din Agrisu Mare (Arad); Regiunea Centru: Scoala gimnaziala  din Stremt (Alba);

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a fost acordata elevei Carmen Andrei, de la Scoala Gimnaziala nr. 40.

Galerie foto