You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Faza finala a Gimnaziadei 2018-2019 s-a incheiat cu victoria prahovenilor, la badminton si a iesenilor, la sah

Complexul Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani unde se desfasoara pentru al doilea an consecutiv Faza Finala a Gimnazadei, la toate cele zece sporturi implicate, este plin de elevii care se lupta pentru a se autodepasi si a incheia competitiile cat mai sus in clasament. Intrecerile de badminton au fost castigate de prahovenii din comuna Berceni, iar la sah s-au impus elevii de la Colegiul national din Iasi.

Echipele care au urcat pe podium la badminton:
Locul I - Scoala gimnaziala, din comuna Berceni (Prahova) - Regiunea Sud;
Locul II - Colegiul Tehnologic „Spiru Haret”, din Piatra Neamt (Neamt) - Regiunea Nord Est;
Locul III - Scoala gimnaziala nr. 129, din Sector 4 (Bucuresti) - Regiunea Bucuresti-Ilfov;

Celelalte finaliste: Regiunea Sud Est: Scoala gimnaziala nr. 29, din Galati (Galati); Regiunea Sud Vest: Liceul Tehnologic „Justinian Marina”, din Baile Olanesti (Valcea); Regiunea Vest: Scoala gimnaziala nr. 7, din Timisoara (Timis); Regiunea Nord Vest: Scoala Gimnaziala “Iuliu Hatieganu”, din Cluj-Napoca (Cluj); Regiunea Centru: Scoala Gimnaziala nr. 1 din Zarnesti (Brasov);

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a fost acordata elevei Andra Gabriela Stoica de la Scoala gimnaziala bucuresteana din Sectorul 4 (Bucuresti).

Echipele care au urcat pe podium la sah:
Locul I - Colegiul national din Iasi (Iasi) - Regiunea Nord Est;
Locul II - Colegiul national „Grigore Moisil”, din Sector 6 (Bucuresti) - Regiunea Bucuresti-Ilfov;
Locul III - Scoala gimnaziala „ Al. Ciucurescu”, din Tulcea (Tulcea) - Regiunea Sud Est;

Celelalte finaliste: Regiunea Sud: Colegiul national „Jean Monnet”, din Ploiesti (Prahova); Regiunea Sud Vest: Scoala gimnaziala „ Alice Voinescu”, din Drobeta Turnu Severin (Mehedinti); Regiunea Vest: Colegiul national „Moise Nicoara”, din Arad (Arad); Regiunea Nord Vest: Colegiul national „Dragos Voda”, din Sighetu Marmatiei (Maramures); Regiunea Centru: Scoala gimnaziala „Mihai Eminescu”, din Alba Iulia (Alba).

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a fost acordata lui Radu Fabian Dobre de la Colegiul National "Grigore Moisil", Bucuresti.

Galerie foto