You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Micii fotbalisti clujeni au urcat pe prima treapta a podiumului Gimnaziadei

Fotbalul  a furnizat prima surpriza a Fazei Finale a editiei 2018-2019 a Gimnaziadei, competitia scolara sportiva sustinuta de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) alaturi de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si zece federatii nationale ale sporturilor implicate, rasturnarile de scor fiind la ordinea zilei in intrecerile masculine. Pe prima treapta a podiumului au urcat elevii scolii gimnaziale „Ion Agarbiceanu”, din Cluj Napoca, micii fotbalisti de la liceele cu program sportiv din Buzau si Timisoara trebind sa se multumesca cu locurile doi si trei.
 
Echipele care au urcat pe podiumul de premiere la fotbal masculin:

Locul I - Scoala gimnaziala „Ion Agarbiceanu”, din Cluj Napoca (Cluj) - Regiunea Nord Vest;
Locul II - Liceul cu Program Sportiv, din Buzau (Buzau) - Regiunea Sud Est;
Locul III - Liceul cu Program Sportiv „Banatul”, din Timisoara (Timis) - Regiunea Vest;

Celelalte scoli finaliste: Regiunea Nord Est: Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, din Saboani (Neamt);
Regiunea Sud: Scoala gimnaziala „Mihai Eminescu”, din Ploiesti (Prahova); Regiunea Sud Vest: Colegiul national pedagogic „Stefan Velovan”, din Craiova (Dolj); Regiunea Centru: Scoala gimnaziala “Dr. Bernady Gyorgy” din Tirgu Mures (Mures); Regiunea Bucuresti-Ilfov: Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I”, din Sector 1 (Bucuresti).

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), i-a revenit lui Ovidiu Teodor Cristian Buzla de la Liceul cu Program Sportiv "Banatul" Timisoara.

 

Galerie foto