• BCR

Stiri

15 mai 2019 Robert Glinta, primul sportiv roman calificat la Tokyo 2020, si antrenorul sau Silviu Anastase au fost felicitati de presedintii Mihai Covaliu si Camelia Potec

Impreuna! Munca in echipa este o experienta incredibila, motivanta si eficienta! E o provocare, una in care se naste performanta. Reusita aduce incredere. Team Romania isi continua drumul spre visul olimpic!

Robert Glinta, primul sportiv roman calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 si antrenorul sau, Silviu Anastas, au fost felicitati de presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu si presedintele Federatiei Romane de Natatie si pentatlon Modern Camelia Potec pentru primul pas facut in drumul spre Tokyo.

La Complexul Olimpic ”Sydney 2000”, de la Izvorani, locul in care Robert Glinta si-a stabilit casa pana la Jocurile de anul viitor, visul unei medalii olimpice intretine dorinta echipei de a ajunge la ea, cu fiecare lungime de bazin strabatuta, cu fiecare sutime dintr-o secunda castigata sau atinsa, cu fiecare zi depasita, mai buna sau mai grea.

Experienta primei participari la JO - Rio 2016, a primei finale olimpice, precum si medaliile europene castigate de Robert Glinta sunt certitudini. In spatele celui mai valoros inotator roman sunt oamenii echipei: antrenor, preparator fizic, medic, maseur, psiholog, cei care il testeaza fizic, familia, prietenii, dar si cei care au grija ca sa nu le lipseasca nimic – federatia de specialitate si forul olimpic roman.