You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Povestea Fazei Finale a editiei 2018 -2019 a Gimnaziadei a inceput in Sala Polivalenta din incinta Complexului Olimpic Sydeny 2000 din Izvorani

O emotionanta ceremonie de deschidere la care au participat finalistii de la handbal si oina din cele opt regiuni de dezvoltare economica ale tarii a marcat acest start.

Dupa momentul solemn de intonare a imnului de stat al Romaniei, elevii au fost incurajati de George Boroi, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Zsolt Gyongyossy, subsecretar de stat la Ministerul Tineretului si Sportului, Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la gimnastica, sa continue sa faca sport, sa respecte valorile olimpice si sa  nu inceteze sa creada in visul de a ajunge campioni in sport sau in orice alt domeniu.

In cadrul ceremoiei de deschidere George Boroi i-a oferit un trofeu presedintelui Federatiei Romane de Oina Nicolae Dobre cu ocazia implinirii a 120 de ani de la prima editie a campionatului national de oina.

Bucurosi de intalnirea cu personalitatile sportului romanesc, elevii celor 16 scoli finaliste de la oina si handbal si-au facut poze cu idolii lor, iar cativa dintre ei au dat primele interviuri.

Galerie foto