You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Cinci personalitati ale sportului romanesc au facut cunostinta cu noile modele de autotursime pe care Toyota le va lansa pe piata romaneasca

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, campion olimpic si multiplu medaliat mondial la sabie, impreuna cu Ivan Potzaichin, multiplu campion olimpic si mondial la canoe, Ana Maria Popescu, campioana olimpica si mondiala la spada, Alina Dumitru, campioana olimpica si mondiala la judo, si Emilia Elena Vuc, vice-campioana mondiala la lupte, prima medaliata cu argint mondial la senioare din istoria luptelor feminine romanesti, au fost prezenti la showroom-ul Toyota Bucuresti Nord, la o intalnire prilejuita de lansarea in Romania a sase noi modele Toyota. La eveniment, s-a discutat despre strategiaToyota, de la performantele cu ADN Hybrid la perspectivele mobilitatii, dar si despre parteneriatul Toyota – COSR.

“Eu cred ca toti sportivii ar fi incantati sa conduca o masina Toyota dupa Jocurile Olimpice din 2020”, a spus Mihai Covaliu. “COSR impreuna cu Toyota le vor oferi sportivilor, ca parte a premiului pentru medalii, aceste masini. Suntem extrem de bucurosi si am fi onorati sa putem oferi cat mai multe masini dupa Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020”, a completat presedintele COSR.

Noile modele care urmeaza a fi lansate de Toyota in Romania sunt: Corolla Sedan, Corolla Hatchback si Corolla Touring Sports, RAV4, Prius Plug-In, Camry, precum si doua noi modele Lexus: ES si UX. Toate au un numitor comun, platforma TNGA (Toyota New Global Architecture), un concept nou pe care se vor construi toate masinile Toyota. “Cele mai noi modele Toyota sunt un exemplu de inovatie si excelenta ”, a spus Mirela Grigore, director marketing Toyota Romania. “Performanta se refera la platforma in sine, partea nevazuta a masinii, comuna tuturor modelelor. Aceasta ofera tuturor soferilor o placer sporita la volan, in deplina siguranta, gratie Toyota Safety Sense, un pachet de tehnologii avansate de siguranta active, aflate in dotarea standard la noile modele ”.

Galerie foto