You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Vizita diplomatica la Casa Olimpica!

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu si secretarul general adjunct, Florin Misca, s-au intalnit azi cu E.S. Dl Ambasador al Japoniei, Hitoshi Noda si dna Mio Sekiya, Atasat Cultural. 
 
Inalnirea dintre cele doua parti a avut mai multe teme de discutii si a inceput evident cu Jocurile Olimpice din 2020, organizate in capitala Japoniei. Onoarea si respectul niponilor pentru toti cei care vor participa la competitia olimpica dar si mandria de a organiza cea mai importanta intrecere sportiva de pe planeta , au fost punctate de catre domnul Ambasador. 
 
Pe de alta parte, presedintele Mihai Covaliu, i-a prezentat distinsului oaspete programul SAMURAI, din care fac parte cei mai valorosi sportivi romani. 
 
E.S. Dl Ambasador al Japoniei a reamintit partii romane ca ramane valabila invitatia de a trimite sportivii romani sa se pregateasca si sa se acomodeze cu diferenta de fus orar, in cele doua orase, pe care Guvernul Japoniei prin Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 le-au atribuit Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Musashino si Matsudo. 
Presedintele Mihai Covaliu si secretarul general adjunct, Floin Misca, I-au asigurat pe oaspeti ca au oferit toate informatiile catre federatiile sportive.
 
E.S.Dl Ambasador Hitoshi Noda a tinut sa transmita succes sportivilor romani care vor ajunge la Tokyo si a declarat ca acestia vor avea sustinatori inflacarati in tribune, din randul locuitorilor celor doua orase, Musashino si Matsudo.
 
La final, partea nipona a admirat afisele Jocurilor Olimpice si a tinut sa se pozeze langa cel al Jocurilor din 1964, editie gazduita tot de Tokyo. 
Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt programate sa se desfasoare intre 24 iulie-09 august 2020.

Galerie foto