• BCR

Stiri

15 martie 2019 Mihai Covaliu le-a felicitat pe medaliatele de la CE U23 de lupte libere, la CNOPJ Bucuresti

Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Spotiv Roman (COSR), le-a felicitat pe luptatoarele Krista Tunde Incze, Suzana Seicariu, Andreea Ana si Diana Vlasceanu care au cucerit medalii la Campionatele Europene U23 de la Novi Sad, din Serbia, chiar in sala de lupte de la Liceul Mircea Eliade, din Bucuresti, unde se pregatesc 18 sportive din cadrul Centrului National Olimpic de Pregatire pentru Junioare (CNOPJ). Alaturi de cele 18 sportive din CNOPJ, antrenate de Serban Mumjiev si Valentin Popescu, se antreneaza si trei luptatoare ale Centrului National Olimpic pentru Tineret (CNOPT), sub indrumarea Mirelei Burnichi.


”Medaliile voastre sunt oglinda muncii in echipa, a daruirii voastre dar si a sustinerii celor care cred in voi!”, le-a spus Mihai Covaliu sportivelor de la lupte libere.

Alaturi de presedintele COSR au fost prezenti Razvan Pircalabu, presedintele Federatiei Romane de Lupte si Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, Mihai Covaliu incurajand autoritatile locale sa sustina sportul de performanta.