• BCR

Stiri

14 martie 2019 Mihai Covaliu, cooptat in Comisia de Marketing si Finante a ANOC

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) Mihai Covaliu a fost cooptat in Comisia de Marketing si Finante a Asociatiei Comitetetelor Olimpice Nationale (ANOC)

Propunerea a venit sub forma unei scrisori oficiale semnata de Gunilla Lindberg, secretarul general ANOC, mandatul membrilor acestei comisii fiind valabil pana la sfarsitul anului 2022. Presedintele comisiei este Susanne Lyons (SUA) iar ceilalti membrii sunt: Sheikh AL Thani Asma (Qatar), Camilo Amado (Panama), Hasan Arat (Turcia), Narinder Batra (India), Sir John Dawanicura (Papua Noua Guinee), Sam Gideon (Africa de Sud) si Hamid Lahlou-Kamal (Maroc).

Comisiile ANOC au misiunea de dezvoltare a diverselor initiative din domeniul sportiv si cele incidente, precum si solutionarea in beneficiul Comitetelor Nationale Olimpice a problemelor cu care acestea se confrunta.

Mihai Covaliu este de la inceputul anului trecut Presedintele Comisiei de Marketing si Comunicare a Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene, filiala continentala a ANOC.