You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Organizatorii au lansat pictogramele sporturilor din programul olimpic al Tokyo 2020

Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de anul viitor, de la Tokyo, a dezvaluit pictogramele sportive oficiale ale competitiei, cu 500 de zile inainte de startul intrecerilor. Organizatorii au declarat ca pictogramele sunt in conformitate cu promisiunea lor de "inovatie pentru armonie", cu desene si modele menite sa sublinieze subtil caracteristicile fiecarui sport, evidentiind in acelasi timp dinamismul sportivilor.

Pictogramele olimpice, care au fost folosite pentru prima oara la Jocurile din 1948 din Londra, urmaresc sa ajute la comunicarea vizuala a sportului, la nivel international, catre un grup de sportivi si spectatori.

Tokyo 2020 a declarat ca cele mai recente pictograme platesc respectul fata de predecesorii lor si reprezinta o inovatie a celor utilizate atunci cand Jocurile Olimpice au fost ultime in capitala japoneza.

Pictogramele sporturilor de la Tokyo 2020 au fost create, dupa aproape doi ani de munca, de o echipa condusa de renumitul designer japonez Masaaki Hiromura.


Galerie foto