You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Update: Romania, sapte medalii la Campionatele Europene de lupte U23

Romania a incheiat Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Novi Sad, din Serbia, cu un bilant de sapte medalii, patru de argint si trei de bronz. Medaliile de argint au fost cucerite de Florin Tita (55 kg), Razvan Arnaut (60 kg), Lenard Berei (130 kg), la greco-romane, si de Kriszta Tunde Incze (65 kg), la lupte libere, iar cele de bronz, au fost adjudicate tot in competitia feminina de lupte libere de Suzanna Georgiana Seicariu, in limtele categoriei 53 kg, Andreea Beatrice Ana (55 kg) si Diana Elena Vlasceanu (76 kg).
 
Drumul spre medalii a fost deschis in primele zile de sportivii de la greco-romane. Lenard Istvan Berei, Florin Tita si Razvan Arnaut au evoluat in finalele de la categoriile de greutate 130 kg, 55 kg, respectiv 60 kg, unde si-au adjudecat medaliile de argint. 
 
La 130 kg, Lenard Istvan Berei a fost invins in finala de georgianul Zviadi Pataridze, in timp ce la 55 kg, Florin Tita a pierdut lupta pentru titlul european tot in fata unui georgian, Nugzari Turtumia. In limitele categoriei 60 kg, Razvan Arnaut nu a reusit sa se impuna in finala in fata turcului Kerem Kamal, iar la lupte libere, Kriszta Tunde Incze (65 kg) si-a adjudecat argintul dupa ce in finala a cedat in fata rusoaicei Maria Kuznetova.
 
Suzanna Georgiana Seicariu a castigat medalia de bronz la 53 kg dupa ce a invins-o in meciul decisiv pe azera Tatiana Varansova, Andreea Beatrice Ana (55 kg), dupa ce a invins-o in meciul decisiv pe germanca Ellen Riesterer, iar Diana Elena Vlasceanu (76 kg), dupa ce a trecut de Romana Vovceak (Ucraina). 

 

Galerie foto