You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Un nou Centru Olimpic National de Pregatire pentru Juniori, la handbal, a fost inaugurat la Timisoara

De 1 martie a inflorit un nou Centru Olimpic National de Pregatire pentru Juniori, la handbal! La Timisoara, in prezenta lui Mihai Covaliu, presedintele COSR, a lui Alexandru Dedu, vicepresedinte COSR si presedinte al Federatiei Romane de Handbal, a oficialitatilor locale de la Primarie si Consiliul Judetean, a fost inaugurat oficial locul in care 18 sportivi se vor pregati pentru marea performanta.

Tinerii handbalisti se antreneaza deja in mod organizat de la inceputul lui februarie sub coordonarea spaniolului Jordi Girault si a timisoreanului Atilla Horvath.

Centrul National Olimpic de Pregatire va avea pentru inceput o grupa de juniori II, 16-17 ani cu sportivi din zona Banatului si a Olteniei.

”Obiectivul  principal este acela de a oferi jucatorilor conditii optime pentru a-I ajuta in performanta lor. Intentionam sa oferim jucatorilor de inalta calitate elemente extra care sa ii ajute. Avantajul pentru jucatorii de la Centrele Nationale Olimpice este ca nivelul jucatorilor cu care se antreneaza va fi mai mare decat la echipele lor, nivelul concurentei va fi mai mare, ceea ce ii va ajuta sa progreseze.

Asteptarile trebuie sa fie de a lucra din greu si bine, astfel incat sa aunga la cele mai bune rezultate posibile. Sunt convins ca avem multa calitate pe mana si vom incerca sa ii ajutam astfel incat sa poata juca la categoriile potrivite si la loturile nationale!”, a declarat antrenorul coordonator, Jordi Giralt Alberich

Noul Centrul National Olimpic de Pregatire pentru Juniori de la Timisoara s-a realizat in parteneriat cu autoritatile locale si structurile de handbal existente in oras. Au fost prezenti la evenimentul din sala Constantin Jude, cativa dintre fostii jucatori ai Politehnicii Timisoara din diferite perioade – Alexandru Folker, Alexandru Matei si Ioan Horge. Pentru handbalul masculin este al patrulea Centru de Excelenta deschis pe teritoriul Romaniei, pe langa Centrul National de Excelenta Sighisoara, organizat in premiera in anul 2004, Centrul National Olimpic de Tineret Brasov si Centrul National Olimpic de Pregatire a Juniorilor Bucuresti.
 

Galerie foto