You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Peste 24.000 de iubitori de sport au solicitat sa fie voluntari la Jocurile Europene de la Minsk

Organizatorii Jocurilor Europene care vor avea loc in aceasta vara la Minsk in perioada 21 – 30 iunie, au primit pana pe 1 martie a.c. peste 24.000 de solicitari de voluntariat din mai multe tari.

Aspirantii la calitatea de voluntar al JE Minsk 2019 vor putea trimite cereri pana in aprilie a.c., dupa aceasta data organizatorii urmand sa aleaga 8.000 de voluntari, care vor lucra in peste 25 de zone functionale in cadrul Jocurilor Europene.
 
Aleksei Bogdanovich, manager pentru Comunicare, PR si Mass Media al Comitetului Organizatoric al Jocurilor Olimpice de la Minsk (MEGOC), a precizat in cadrul unei intalniri a regiunii Gomel ca au fost primite cereri din SUA, Canada, Brazilia, Argentina si tarile din Asia, fara a mai vorbi de toate tarile participante. De asemenea, unii voluntari din Belarus au deja o experienta valoroasa din timpul Cupei Mondiale FIFA 2018 din Rusia.

Solicitantii vor trebui sa sustina un interviu, chiar si online, iar candidatii vor fi selectati in primul rand pe baza competentei lor in limbi straine si a abilitatilor de lucru in echipa.

Galerie foto