You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Samuraii Laura Coman si Alin Moldoveanu au cucerit medalia de argint la Cupa Mondiala de la New Delhi in proba de echipe mixte 10 m pusca aer comprimat

Semne bune anul are la tir sportiv! La Cupa Mondiala de la New Delhi, din India, Laura Coman si Alin Moldoveanu au cucerit medalia de argint in proba de echipe mixte 10 m pusca aer comprimat. 

Anul acesta, pe continentul asiatic, tandemul Coman – Moldoveanu a reeditat performanta din martie 2018 cand a urcat tot pe treapta a doua a podiumului la Cupa Mondiala de la Guadalajara. In Mexic, romanii au fost intrecuti doar de chinezii Xu Hong si Chen Keduo, care au stabilit un nou record mondial.
 
Componenta a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti si eleva a antrenorului Marin Olimpiu, Laura Coman, a fost anul trecut numarul 1 mondial si a obtinut o serie rezultate de marca printre care medalia de aur la Internationalele Romaniei la pusca, de la Iasi, sau medalia de aur cucerita la Cupa Mondiala de la Guadalajara, din Mexic, al doilea aur din cariera la Cupa Mondiala.
 
Laura Coman impreuna cu Alin Moldoveanu, campion olimpic la Londra in 2012, la 10 m pusca aer comprimat, au incheiat anul 2018 cu medalia de argint obtinuta la Grand Prix-ul din Serbia, organizat la Belgrad, si spera sa continue seria rezultatelor de marca in 2019. Ambii au ca principal obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. 
 
Atat Laura Coman cat si Alin Moldoveanu au fost inclusi in "Samurai 2020", programul de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la Tokyo 2020.

Galerie foto