• BCR

Stiri

26 februarie 2019 Euronews a lansat videoclipul de prezentare a orasului Minsk in perspectiva Jocurilor Europene

Canalul de televiziune Euronews a prezentat un videoclip cu imagini din Belarus, Minsk si suburbiile sale, precum si locuri de interes din zona,  denumit "Be unique. Be Minsk" (Fii unic. Fii Minsk) pe care il va difuza in programele sale de televiziune.

Conceptul clipului este un produs al colaborarii canalului TV Euronews si Comitetului de organizare a Jocurilor Europene din Minsk, care au semnat un acord de cooperare in domeniul informatiilor, si agentia de creatie Contended (Londra).
Potrivit intelegerii, postul european de televiziune - un canal de stiri non-stop, care efectueaza transmisiuni in 12 limbi, in peste 160 de tari din intreaga lume si este accesat de peste 430 de milioane de telespetatori, va difuza mai multe videoclipuri dedicate Belarusului si celei de-a doua editii a Jocurilor Europene care vor avea loc la Minsk in perioada 21-30 iunie 2019.

Peste 4.000 de sportivi din 50 de tari vor concura la JE Minsk 2019 pentru 199 de medalii la 15 sporturi, la opt dintre acestea rezultatele contand si pentru calificarea la Jocurile Olimpice de vara - Tokyo 2020.