You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Minsk2019, aplicatia mobila oficiala a JE, disponibila din februarie 2019

Cea de-a doua editie a Jocurilor Europene, care vor avea loc in perioada 21-30 iunie a.c. la Minsk, are din februarie o aplicatie oficiala pentru telefoanele inteligente, dezvoltata de LLC Synesis sport, furnizorul oficial al unitatii software si hardware pentru JE.

Aplicatia Minsk2019 functioneaza pe platformele Android si iOS si este disponibila pentru utilizatorii din intreaga lume incepand de luna aceasta. Aplicatia mobila functioneaza la fel de bine ca website-ul oficial si are avantajul ca nu are nevoie de o conexiune stabila la internet, principalele informatii despre Jocuri si infrastructura fiind  furnizate offline - un mare avantaj pentru straini si oaspetii care viziteaza Belarus in iunie.

In plus, aplicatia permite utilizatorului sa primeasca notificari cu cele mai recente stiri, sa primeasca stiri personalizate in functie de ce anume il intereseaza, sa acceseze programul evenimentelor avand la dispozitie un filtru pentru sporturi si disciplinele sportive, sau sa afle detalii despre atractiile locale.

Aplicatia contine stiri, fotografii si videoclipuri, programul al competitiilor, informatii despre programul cultural al Jocurilor si multe altele - in principiu tot ce trebuie stiut despre Jocurile Europene de la Minsk.

Dezvoltatorii au precizat ca Minsk2019 nu este doar aplicatia oficiala a Jocurilor, ci un ghid al evenimentului sportiv din aceasta vara, care se poate descarca gratuit de pe Magazin Google Play si App Store.

Galerie foto