You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Un impresionant foc de artificii a marcat aprinderea Flacarii Olimpice a FOTE Sarajevo&Sarajevo de Est 2019

Toti cei   30 de sportvi din Echipa Olimpica a Romaniei au asistat fascinati la ceremonia de deschidere a celei de a XIV-a editii a Festivalului Olimpic al Tineretului European 2019 (FOTE) Sarajevo si Sarajevo de Est 2019, eveniment care a avut loc pe stadionul Asim Ferhatovic Hase din Sarajevo. 
 
In frunte cu biatlonista Andreea Mezdrea, purtatorul de drapel al Romaniei, sportivii, antrenorii si staff-ul tehnic din delegatia Romaniei au intrat veseli in arena sportiva, in aplauzele frenetice ale spectatorilor care au umplut pana la refuz stadionul. Chiar si orele bune de asteptare dinaintea defilarii au fost prilej de bucurie si buna dispozitie pentru tricolorii care au legat prietenii  sau au facut zeci de fotografii 
 
Spectacolul dinamic si plin de lumini oferit de gazde a incantate asistenta, iar mesajele de pace, fairplay si prietenie transmise de Abdulla Skaka, primarul orasului Sarajevo, si Nenad Vukovic, primarul orasului Sarajevo de Est, au ajuns la sufletele sportivilor care se vor intrece de astazi la opt sporturi si discipline sportive. 
 
Flacara Olimpica a sosit intr-un jeep si a fost aprinsa in acelasi soclu de unde a stralucit si in urma cu 35 ani, in timpul Jocurilor Olimpice de iarna Sarajevo 1984. Un superb foc de artificii a incheiat ceremonia, dupa ce Milorad Dodik, presedintele Bosniei si Hertegovinei, a deschis oficial Festivalul.
 

Galerie foto