You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Echipa Olimpica a Romaniei a ajuns cu bine la Sarajevo!

Componentii Echipei Olimpice a Romaniei care vor participa la cea de-a XIV-a editie de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului Olimpic European, competitie al carui start va fi dat maine, au ajuns cu bine in capitala Bosniei si Hertegovinei.

In aeronava cu care reprezentantii Romaniei au calatorit spre Sarajevo s-au aflat si nationalele Turciei si Georgiei, care vor participa la aceeasi competitie. Cu totii au fost bucurosi de intalnire, mai ales ca a fost un bun prilej sa lege noi prietenii si sa schimbe impresii despre intrecerile la care foarte probabil se vor intalni ca adversari.

“A fost foarte distractiv sa calatorim impreuna cu reprezentantii Turciei”, a marturisit Maria Ioana Constantin din lotul de schi alpin al Romaniei. “Au vrut sa stie o multime de cuvinte in romana si ne-am amuzat de accentul cu care incercau sa reproduca expresiile pe care le spuneam noi. Nici nu stim cand a trecut timpul”.

Conditiile foarte bune din Hotelul Hollywood din Sarajevo unde este cazata Echipa Olimpica a Romaniei i-au incantat pe sportivii nostri care dupa masa de pranz au mers sa se odihneasca, pentru ca maine urmeaza sa efectueze primele antrenamente.

 

 

Galerie foto