You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Arhiva Jocurile Europene

Peste 500 de milioane de potentiali telespectatori la Jocurile Europene Minsk 2019

Reprezentantii International Broadcasting Sports (ISB), postul principal de televiziune pentru cea de-a doua editie a Jocurilor Europene, care va avea loc in perioada 21-30 iunie a.c. la Minsk, in Belarus, afirma ca a ajuns deja la acorduri cu institutii media din peste 106 tari.  Dintre acestea, multe sunt radiodifuzori de top din Europa, dar exista si alte oferte, in vigoare, care vor aduce JE acasa la iubitorii de sport din locuri foarte indepartate, cum ar fi Africa sub-sahariana sau Noua Zeelanda. Cu mai putin de 150 de zile pana la startul competitiei, ISB estimeaza ca peste 120 de tari vor transmite intrecerile de la Minsk, iar numarul potentialilor telespectatori se va ridica la peste 500 de milioane.
 
"Aceasta este o stire excelenta nu numai pentru succesul si longevitatea Jocurilor Europene, ci mai ales pentru sportivi, care merita sa aiba cat mai multi spectatori posibili, in timp ce concureaza la cel mai important eveniment multisport european", a declarat presedintele Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC) Janez Kocijancic. "Asteptam cu nerabdare sa primim lumea in Minsk, in aceasta vara, pentru a asista la competitii fie direct, din arene, fie prin intermediul retelei noastre puternice de radiodifuzori".
 
In decursul celor 10 zile de intreceri din cadrul JE, ISB va produce peste 500 de ore de emisiuni, atat transmisiuni in direct de la intreceri si ceremoniile de deschidere si inchidere, cat si un pachet de atractii zilnice.
Fondata in 1996 de Manolo Romero, ISB a fost postul principal de televiziune pentru multe dintre cele mai importante evenimente sportive ale lumii, inclusiv sapte editii ale Jocurilor Olimpice, sase Jocuri Paralimpice, numeroase campionate si cupe mondiale si evenimente continentale precum Jocurile Pan Americane.

Galerie foto