You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Mihai Tentea si Ciprian Daroczi, medaliile de aur la bob doua persoane la Campionatele Europene rezervate sportivilor sub 23 de ani

Pilotul Mihai Constantin Tentea si colegul sau, împingatorul Nicolae Ciprian Daroczi au cucerit titlul continental la bob doua persoane la Campionatul European de bob rezervat spotivilor cu varste sub 23 de ani, desfasurat la Sigulda in Letonia. Cei doi au avut cea mai rapida coborare (1:39,98) si au devansat doua echipaje din tara gazda.
 
Tandemul Mihai Tentea si Ciprian Daroczi, legitimati la Clubul Sportiv Muscelul Campulung unde se pregatesc sub indrumarea antrenorului Iulian Pacioianu, continua seria evolutiilor bune de pana acum, fiind intr-un progres vizibil. La Jocurile Olimpice de la PyeongChang din 2018, la 19 ani, cei doi au fost cei mai tineri participanti din competitia olimpica de bob doua persoane unde au incheiat pe locul 18, din cele 30 de echipaje prezente la start.
 
Mihai Constantin Tentea, prezent in premiera la o competitie olimpica la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lillehammer din 2016 unde s-a clasat pe locul 4 la monobob, si Ciprian Daroczi au cucerit medalii de aur si in urma cu o saptamana. Cei doi au urcat pe prima treapta a podiumului si dupa ce s-au impus in proba de bob patru persoane din cadrul Campionatelor Europene de bob rezervate sportivilor cu varste sub 26 de ani, de la Igls, din Austria, alaturi de Alexandru Bugheanu si Raul Dobre. 

Galerie foto