You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Acord de cooperare, intre FOTE Sarajevo & Sarajevo de Est 2019 si protectia civila din Republica Srpska

Mile Meded, seful Departamentului pentru Protectia Civila al Republicii Srpska, si Senahid Godnjiak, directorul FOTE Sarajevo & Sarajevo de Est 2019, au semnat un acord privind cooperarea si parteneriatul profesional in Sarajevo de Est.
 
Prin semnarea unui acord privind cooperarea profesionala si de afaceri si parteneriatul dintre EYOF 2019 si protectia civila din Republica Srpska au fost create conditiile pentru desfasurarea in siguranta a editiei de iarna a FOTE, in Sarajevo si Sarajevo de Est.
 
Senahid Godinjak, a subliniat importanta cooperarii cu protectia civila a Republicii Srpska, ca institutie care detine toate resursele tehnice si umane necesare pentru desfasurarea fara probleme a evenimentelor sportive in cadrul FOTE.
 
"Este foarte important ca in acest fel am consolidat securitatea tuturor participantilor la acest Festival. Nu numai pentru toti participantii acreditati, ci si pentru toti vizitatorii care se vor afla in orasele noastre in februarie, in timpul FOTE ", a spus Godinjak si a subliniat ca semnarea acestui acord a consolidat in mod semnificativ masurile de securitate. "Suntem mult mai pregatiti pentru posibile situatii neasteptate care ar putea fi cauzate de conditiile de iarna", a completat Godinjak.
 
La randul sau, Mile Meded a declarat ca protectia civila va participa la capacitatea sa maxima la FOTE 2019, prin implicarea la maximum a tot ce inseamna resurse umane, tehnica si echipamente. "Administratia de Protectie Civila din Republica Srpska va furniza vehicule si personal medical atunci cand va fi vorba de asistenta de urgenta. De asemenea, vehicule echipate adecvat vor putea ajunge in oricare dintre locurile de competitie pentru a satisfice orice necesitati", a spus Meded. El a reamintit ca a existat deja o echipa republicana de protectie civila in Jahorina, care a fost membra a unei echipei specializate in cadrul Serviciului de salvare montana. "De asemenea, o alta echipa a Serviciului de Salvamont va fi pregatita, iar daca va fi necesar, vom asigura resurse suplimentare", a spus Meded.

Galerie foto