You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Samuraiul Elena Adreea Panturoiu, desemnata de FRA cea mai valoroasa atleta a Romaniei in anul 2018

Atleta Elena Andreea Panturoiu, componenta a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, a fost desemnata cea mai valoroasa atleta a Romaniei in anul 2018, in cadrul unui eveniment organizat de Federatia Romana de Atletism (FRA) la Teatrul Elisabeta din Bucuresti.

Inclusa in “Samurai 2020”, programul de asistenta speciala a sportivilor cu potential de a obtine medalii la cea de a XXXII-a editei de vara a JO Tokyo 2020, Andreea Panturoiu a cucerit anul trecut titlul de campioana nationala la triplusalt si, in aceeasi proba, a ocupat locul 4, la Campionatele Europene de la Berlin(Germania) si la Campionatele Mondiale in sala de la Birmingham (Marea Britanie).

La masculin, cel mai bun atlet al anului 2018 a fost desemnat Alin Firfirica, legitimat la CSU Suceava/CSA Steaua. Cei mai buni juniori au fost declarati Andreea Miklos (CSS Viitorul Cluj Napoca) si Gabriel Bularda (CSM Dorna Vatra Dornei/CSU Bucuresti), iar titlul de "Cel mai bun antrenor", i-a revenit Mihaelei Nicoara, de la CSM Bucuresti.

Gabriela Szabo a primit titlul de "Cel mai bun manager de club sportiv".

 

Galerie foto