You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

COSR, la Gala O Suta de Ani, Mii de Valori

Asociatia Centrul de Studii pentru Resurse Romanesti impreuna cu Ramona Manescu, europarlamentar roman, in colaborare cu Secularia, cu sprijinul Academiei Romane si sub auspiciile Familiei Regale a Romanie, au organizat Gala O Suta de Ani, Mii de Valori, cu ocazia anului aniversar al Centenarului Marii Uniri. Evenimentul a fost structurat in jurul lansarii cartii “Cum s-a facut Romania Mare” si a proiectia filmului cu acelasi nume.
 
In cadrul Galei, au fost premiate o serie de personalitati cu merite exceptionale in domeniile lor de activitate,  are au devenit astfel repere si modele pentru generatiile actuale si cele viitoare.

Premiul Iolanda Balas pentru sport a fost acordat scrimerei Anei Maria Branza Popescu pentru meritele si rezultatele sale de exceptie in lumea Olimpica internationala. Premiul a fost decernat de Mihai Covaliu, Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Partea artistica al Galei a fost constituita dintr-o serie de momente folclorice din toate regiunile istorice ale Romaniei Mari si a pus accentul, dincolo de traditie, pe esenta vietii, legatura indisolubila dintre om si natura, si pe importanta unitatii pentru continuitatea etnica.

Galerie foto