You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Lotul Olimpic de tenis al Romaniei, prezentat la Casa Olimpica

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) va prezenta marti, 4 decembrie 2018, de la ora 10.30, in Sala Amfiteatru, din incinta Casei Olimpice din Bucuresti, lotul olimpic de tenis al Romaniei.

In urma propunerilor venite din partea Federatiei Romana de Tenis (FRT), 12 sportivi au fost cooptati in Echipa Olimpica a Romaniei. Printre ei, liderul mondial Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, vicecampionul olimpic Horia Tecau si Marius Copil.

La eveniment vor participa presedintele COSR Mihai Covaliu, George Boroi, secretarul general al COSR, presedintele FRT Geoge Cosac, Georgeta Damian Andrunache, presedintele Comisie Tehnice Olimpice, si sportivii care alcatuiesc noul lot olimpic de tenis.

”Este o mandrie si o datorie pentru Familia Olimpica a Romaniei sa aiba in componenta cei mai buni sportivi. Ma bucur ca un lider mondial si un sportiv care deja a castigat o medalie olimpica vor face parte din Echipa Olimpica a Romaniei. Le doresc celor 12 sportivi sa isi implineasca visul de a castiga o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020!”, a declarat Mihai Covaliu, presedintele COSR.

Galerie foto