You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Stiri COSR

Euronews va realiza emisiuni despre pregatirile JE Minsk 2019

George Katulin, directorul Comitetului de Organizare al Jocurilor Europene Minsk 2019 si directorul de vanzari al Euronews  International Kjell Stein au semnat un acord potrivit caruia Euronews va produce si difuza o serie de materiale video despre Belarus si a doua editie a Jocurilor Europene care va avea loc la Minsk, in  2019. In plus, programele Euronews Focus, Metropolitans si Postcards vor furniza stiri despre industria turismului si calatoriile in Belarus. De asemenea, postul de televiziune va difuza o serie de informatii privind pregatirile Minsk pentru competitia sportiva continentala.

"In primul rand as vrea sa spun ca Euronews este un canal TV cu peste 400 de milioane de spectatori. Este o multime imensa de oameni care, cu ajutorul videoclipurilor, stirilor si interviurilor cu sportivii din Belarus pe canalul Euronews, va ca Belarus este o tara frumoasa.  Suntem siguri ca astfel, pe de-o parte vom aduce un plus de energie in procesul de organizare a Jocurilor, iar pe de alta parte, vom atrage mai multi turisti si vizitatori in tara noastra ", a subliniat George Katulin.

" Nu numai ca vom promova Jocurile pe platforma noastra pe TV si pe site-ul web, dar  vom crea si un continut interesant. Acest continut va consta in numeroase stiri despre Minsk si arenele sportive, vom avea materiale denumite "Pe drumul spre ...", - a spus reprezentantul Euronews. "Este o combinatie de promovare a turismului, subliniind oportunitati deosebite din Belarus si transmisiunile despre si de la Jocurile Europene".

Toate materialele vor fi produse in 10 limbi: engleza, franceza, germana, greaca, maghiara, italiana, portugheza, rusa, spaniola si turca si vor fi difuzate pe platforme TV si digitale.

Galerie foto